Slag met Club Brugge valt Mbappé zwaar: PSG-ster moet forfait geven in Ligue 1

Slag met Club Brugge valt Mbappé zwaar: PSG-ster moet forfait geven in Ligue 1

08-11-2019 19:46

Paris Saint-Germain zet haar weg richting nieuwe landstitel in de Ligue 1 dit weekend verder tegen Stade Brest. Daarbij zullen de hoofdstedelingen wel niet kunnen rekenen op steraanvaller Kylian Mbappé. Die heeft de wedstrijd tegen Club Brugge niet goed verteerd.

Mbappé kwam woensdagavond nog in actie met PSG tegen Club (1-0). Tegen het sterke Blauw-Zwart, dat kans maakte op een gelijkspel, presteerde Mbappé zelf behoorlijk bleekjes. Zo'n tien minuten voor affluiten werd hij dan ook naar de kant gehaald voor Julian Draxler. Mogelijk had Mbappé daar al wat last van zijn blessure.

Deze vrijdag laat PSG namelijk weten dat Mbappé niet in de wedstrijdselectie zit voor het duel met Brest. De Fransman zou last hebben van de adductoren, een letsel dat al eerder speelde. Alarmerend is de toestand zeker niet, maar PSG geeft aan dat het liever geen risico's neemt. Mbappé kan zich wel een snipperdag veroorloven: in de Ligue 1 staat PSG na twaalf speeldagen al zeven punten los op eerste achtervolger Angers SCO.