Vadis zag een ander KAA Gent in tweede helft: “Dat is er tijdens de rust gezegd

Vadis zag een ander KAA Gent in tweede helft: “Dat is er tijdens de rust gezegd"

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 08:46vr 08-11-2019 om 08:46

KAA Gent was een andere ploeg in de tweede helft tegen Wolfsburg. De zwakke eerste helft en 1-0 achterstand werd uiteindelijk omgezet tot een 1-3 winst. Ook Vadis Odjidja behoorde tot de uitblinkers.

Wat Thorup zei tijdens de rust heeft zijn effect niet gemist. "Tijdens rust is er gezegd dat we er moesten blijven in geloven en dat we zeker onze kansen hadden”, begint Vadis aan Sporza. “De wedstrijd thuis tegen Wolfsburg was het een beetje hetzelfde scenario. Toen lagen we ook onder en hadden we tijd nodig om in de wedstrijd te komen. Dat was vandaag ook het geval. Zij speelden in het begin met heel veel druk naar voren.”

“Daar hadden we wel op geanticipeerd, maar wat we moesten doen kwam er niet uit”, gaat Vadis verder. “Uiteindelijk hebben we het toch goed gedaan om de score te beperken tot 1-0. Na de rust was het een andere wedstrijd. Toen toonden we dat we heel goed kunnen voetballen en hebben we verdiend gewonnen.”

“We hebben iets meer lef getoond in de tweede helft en iets verrassender gespeeld met betere combinaties. Dit was één van de moeilijkste verplaatsingen van het seizoen en we winnen verdiend. We kunnen het ook buitenshuis en dat moeten we nu ook de komende wedstrijden laten zien”, aldus de middenvelder van KAA Gent.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws