Thorup in de wolken: “De beste 45 minuten die KAA Gent tot nu toe speelde”

Thorup in de wolken: “De beste 45 minuten die KAA Gent tot nu toe speelde”

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 07:14vr 08-11-2019 om 07:14

KAA Gent spoelde een slechte eerste helft weg met een geweldige tweede helft. Uiteindelijk werd er met 1-3 gewonnen op het veld van Wolfsburg.

"De eerste 45 minuten brachten helemaal niet wat ik gehoopt had”, begint Thorup tegenover Het Laatste Nieuws. “Ik zag niet het team dat ik voorbereid had op zo'n belangrijke match. Ik vroeg de spelers tijdens de rust wat ze wilden: binnen blijven of weer naar buiten gaan om het over een totaal andere boeg te gooien? We hadden nood aan alles: meer intensiteit, meer kwaliteit, meer duelkracht."

"We hadden de laatste wedstrijden getoond dat alles mogelijk is als we maar met vertrouwen voetballen”, gaat Thorup verder. “Daarom wisten we dat we ook de loop van deze wedstrijd konden veranderen. Ik zag na de rust de beste 45 minuten die we tot nu speelden. Tot voor deze match sprak iedereen over Wolfsburg als de grote favoriet, die deze groep zeker zou winnen. AA Gent was dan weer een team dat uit niet kon winnen. De timing om het tegendeel te bewijzen was perfect."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Thorup hier gelijk?

(227 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws