Mignolet na de match: Logisch dat ik woest ben

Mignolet na de match: "Logisch dat ik woest ben"

06-11-2019 23:28
10

Club Brugge beleefde woensdag een frustrerende avond in de Champions League. Dat gaf Simon Mignolet na de 1-0 nederlaag tegen PSG toe voor de camera van VTM.

Een doelpunt met een buitenspelgoal van Icardi en een strafschopmisser van Diagne nekten Club Brugge. Na de match vroeg de reporter of Mignolet woest was. "Ja, dat is logisch", antwoordde de doelman Club Brugge. "Ik denk dat wij een hele goede match speelde, maar we krijgen niet resultaat wat we verdienen."

"We hebben de kansen gehad om PSG pijn te doen. We verdedigden goed en dan hoop je op een punt. Dat we dat niet hebben, is frustrerend. Iedereen werkten hard en dan hoop je je ticket voor de Europa League veilig te stellen. Ik denk dat nog geen enkele Belgische club dit deed in de Champions League", ging de doelman van Club Brugge verder.

Diagne intern bespreken
Mignolet wilde niet veel zeggen over de actie van Diagne bij de strafschop. "We gaan dit intern bespreken en aanpakken. Het heeft geen zin om dit voor de televisie te doen. Ik onthou dat we een sterke match speelde."