Eden Hazard kan statistieken van andere Galáctico's nog niet voorleggen

Eden Hazard kan statistieken van andere Galáctico's nog niet voorleggen

06-11-2019 18:06
1

Eden Hazard is duidelijk nog niet in topvorm. Na zes wedstrijden in La Liga telt Hazard slechts één doelpunt en twee assists. In drie matchen in de Champions League scoorde Hazard zelfs nog geen enkel doelpunt en gaf hij slechts één assist.

Woensdagavond speelt Eden Hazard zijn tiende officiële wedstrijd in het shirt van Real Madrid. Kan hij op de grasmat van het Santiago Bernabéu in de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray zijn statistieken verbeteren?

Voorlopig kan hij nog niet zulke statistieken voorleggen zoals ene Cristiano Ronaldo, David Beckham of Luis Figo. Cristiano Ronaldo zat al aan negen doelpunten. David Beckham was goed voor drie goals en zes assists. Luis Figo kon één doelpunt maken en had, net als Beckham, zes assists op de teller.

Enkel Robinho legde dezelfde cijfers voor. Net als Hazard scoorde Robinho slechts één keer en gaf hij twee assists. De persoonlijke cijfers van Hazard liggen momenteel onder de verwachtingen. Een doelpunt en een assist tegen Galatasaray zouden geen overbodige luxe zijn. Eden, mag het iets meer zijn?