The Roofe is on fire bij Anderlecht: Hij zal er minstens twintig scoren

The Roofe is on fire bij Anderlecht: "Hij zal er minstens twintig scoren"

Gepubliceerd: dinsdag 5 november 2019 om 11:45di 05-11-2019 om 11:45

Anderlecht heeft dan toch zijn scorende spits gevonden. Kemar Roofe is nu een vaste waarde. Thomas Christiansen, de coach van Union, is niet verbaasd.

Christiansen had hem nog onder zijn hoede bij Leeds United. "Een complete spits", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "En net daarom is hij de ideale speler in de filosofie van Kompany."

Voor Christiansen is Roofe een echte topper. "Kemar is nergens supergoed in, maar beheerst wel alle facetten. Zo is hij fysiek indrukwekkend. Kemar is in staat om druk vooruit te zetten, mee te verdedigen en toch op te duiken in de zestien. Zijn lengte lijkt een nadeel, maar dat is het niet. Kemar is stevig en springt hoog. Hij zal er wel maken met het hoofd. Hij is een goalgetter, hé."

Christiansen gelooft dat Roofe nog veel brokken gaat maken. "Hij zal er minstens twintig scoren. Kemar is koelbloedig voor doel. En kan bovendien met links én rechts afwerken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Gaat Roofe écht 20 goals maken?

Ja
50%
Nee
50%
(327 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws