Antwerp geeft voorsprong nog uit handen na comeback van Moeskroen

02-11-2019 21:51
9

Antwerp blijft in een enorm sukkelstraatje zitten. The Great Old leek op weg naar winst tegen Moeskroen, maar gaf die nog uit handen. Het werd 3-1.

Na de mindere vier op negen ging Antwerp weer op zoek naar een nodige overwinning tegen Moeskroen. Dat het die drie punten ook nodig had, was er echter niet meteen aan te zien. De eerste helft zorgde niet meteen voor heel wat vertier.

We kregen dan ook amper kansen te zien, maar wél een doelpunt. Wie anders dan Dieumerci Mbokani kon voor de openingstreffer zorgen. Met zijn tiende doelpunt van het seizoen maakte hij er 0-1 van.

De tweede helft begon niet meteen denderend, met twee ploegen die afwachten bleven voetballen. Een doelpunt leek er dan ook niet snel aan te komen, al kon Moeskroen op het uur plots toch verrassen. Ciranni kon in de rebound de 1-1 in doel doen belanden. We kregen weer een wedstrijd!

Dat doelpunt leek voor Moeskroen een fikse wake-upcall. Meteen na die goal ging Moeskroen vol in de aanval. Daar werd het ook voor beloond. Via een knappe treffer van Osabutey kwam het op voorsprong. Antwerp leek op weg naar een vier op twaalf.

Tien minuten voor tijd was het dan helemaal boeken toe voor Antwerp. Moeskroen profiteerde van de ferme tik die de bezoekers kregen. Via Bruno Godeau werd het 3-1, tevens ook de eindstand.