Danjuma ziet ploegmaats van Bournemouth stunten tegen Manchester United

Danjuma ziet ploegmaats van Bournemouth stunten tegen Manchester United

02-11-2019 15:22
1

Manchester United heeft een blok met vier uitwedstrijden op rij alsnog in mineur afgesloten. The Mancunians wonnen op bezoek bij Partizan Belgrado, Norwich City én Chelsea, maar liepen zaterdagmiddag toch weer Premier League-averij op in en tegen Bournemouth.

Beide ploegen gaven elkaar voor rust weinig toe in het koude, regenachtige Bournemouth. Nadat David de Gea Ryan Fraser van een treffer afhield, leken beide ploegen met een 0-0 tussenstand de kleedkamers op te zoeken. Joshua King besliste op slag van rust echter anders: de spits legde Aaron Wan-Bissaka in de luren en tekende voor de 1-0.

Manchester United moest nu komen, maar kon de Bournemouth-defensie pas in de slotfase in de problemen brengen, nadat De Gea een aantal keer handelend op had moeten treden. Mason Greenwood had de gelijkmaker op zijn schoen, maar raakte de paal. Voormalig Club Brugge-speler Arnaut Danjuma bleef bij de thuisploeg negentig minuten op de bank. 

De ploeg van Ole Gunnar Solskjaer leek de weg omhoog weer te hebben gevonden na een matige start van het seizoen, maar blijft nu toch weer in de middenmoot van de Premier League hangen. Bournemouth klimt over The Red Devils heen en staat voorlopig op een verrassende zesde plaats.