Zulj onder vuur bij Anderlecht- én Gent-fans: 'Moet rood krijgen'

Zulj onder vuur bij Anderlecht- én Gent-fans: 'Moet rood krijgen'

31-10-2019 22:53
12

Tijdens RSC Anderlecht mocht Peter Zulj invallen. De invalbeurt pakte volledig fout uit. Met hem op het veld gaf Anderlecht een 3-1 voorsprong weg en daarnaast pakte de middenvelder nog uit met een elleboogstoot, die verrassend genoeg onbestraft bleef.

Toen in de slotfase de bal voor de rechthoek van Anderlecht kwam deelde Zulj een elleboogstoot uit aan Plastun. De scheidsrechter stond op drie meter van de fase, maar greep niet. Ook de VAR liet begaan. Bij VOO Sport begreep men er niks van. "De arbiter is er en de beelden zijn er ook. Het is net buiten het strafschopgebied, maar ik snap niet waarom de scheidsrechter niet werd ingelicht", klonk het bij onze Waalse collega's.

De wraak van Plastun
Plastun nam daarna sportief wraak op Zulj. In de 94e minuut kopte hij de gelijkmaker op het bord. Of Zulj nog moet vrezen voor een straf is nog niet duidelijk. Het is maar de vraag of de fans van Anderlecht een schorsing erg zouden vinden. Na het gelijkspel werd de invalbeurt van Zulj door heel wat fans op de korrel genomen.