Club Brugge en Anderlecht konden Mirallas niet betalen, Antwerp profiteerde

Club Brugge en Anderlecht konden Mirallas niet betalen, Antwerp profiteerde

31-10-2019 21:26
8

Kevin Mirallas besloot deze zomer om terug te keren naar België. Hij ging aan de slag bij Antwerp FC, dat de aanvaller overnam van Everton. Het had ook heel anders kunnen aflopen voor Mirallas.

Eerder raakte al bekend dat verschillende andere Belgische topclubs interesse toonden. Zo dachten ook RSC Anderlecht en Club Brugge aan de gewezen Rode Duivel. "Anderlecht en Vincent Kompany contacteerden mij afgelopen zomer een paar keer", onthult Mirallas bij Het Nieuwsblad.

Tot een transfer kwam het niet. Mirallas weet ook waarom dat zo is. "Maar Everton vroeg toen acht miljoen euro voor mij. Een prijs die Anderlecht niet kon betalen", vertelt Mirallas. "Eenzelfde verhaal met Club Brugge eigenlijk."

Uiteindelijk versierde hij toch een transfer, naar Antwerp. The Great Old betaalde echter geen recordsom voor Mirallas. "Toen mijn contract eind augustus ontbonden werd, veranderde de situatie. Maar Antwerp contacteerde mij in april als eerste. Luciano D'Onofrio wilde me er absoluut bij. Daarom koos ik voor de Great Old", aldus Mirallas.