Anderlecht maakt zich geen zorgen om wegblijvende fans: Emotionele reacties

Anderlecht maakt zich geen zorgen om wegblijvende fans: "Emotionele reacties"

31-10-2019 21:14
1

RSC Anderlecht heeft het financieel dan wel moeilijk, maar blijft ook denken aan de toekomst. Zo hoopt men nog steeds op een verhuis naar een nieuw modern stadion. Dat vertelt sportief directeur Michael Verschueren.

Het Eurostadion komt er niet, maar bij Anderlecht is men nog steeds van plan om te verhuizen. "We zoeken nog altijd naar een eigen plek in de buurt van onze huidige locatie", zegt Verschueren aan Goeiedag Magazine.

Anderlecht hoopt daarin op de steun van de gemeente. "Nu het dossier van het Eurostadion niet doorgaat halen we de banden met de gemeente weer aan. We hebben de plannen voor een totaal nieuw stadion beslist niet opgegeven, maar willen niet zomaar een beroep doen op projectontwikkelaars."

Slechte cijfers
Door de sportieve malaise blijven veel supporters echter thuis. Het is dus nog maar de vraag of Anderlecht ook een nieuw stadion nodig heeft. "Ik zie dat anders", geeft Verschueren aan.

"Dat zijn emotionele reacties van teleurgestelde, boze fans en ze hebben gelijk: het moet beter. We beleven een diepe crisis, maar dat is misschien nog best om zaken fundamenteel te veranderen. We doen daar alles aan en ik ben absoluut zeker: het komt goed", besluit Verschueren.