'Mysterieuze Batshuayi' maakt Engelse media horendol: 'Plots dynamiet'

'Mysterieuze Batshuayi' maakt Engelse media horendol: 'Plots dynamiet'

31-10-2019 20:31
2

Michy Batshuayi kent een seizoen met vallen en opstaan bij Chelsea. Tegen Ajax was hij nog één van de helden en ook tegen Man Utd kon onze landgenoot weer scoren. Toch is hij geen basispion onder Frank Lampard.

Batshuayi liet zich opmerken met een mooi doelpunt tegen Man Utd, maar helemaal overtuigd is men in Engeland nog steeds niet. Voor de journalisten van The Daily Mail blijft de Rode Duivel een groot mysterie.

'Zestig minuten lang leek Batshuayi helemaal niet geïnteresseerd, tot hij plots in actie schoot en Chelsea op gelijke hoogte bracht met een briljant solodoelpunt. Het is de perfecte samenvatting van zijn carrière bij Chelsea: het ene moment barslecht, het andere plots dynamiet', schrijft de Engelse krant.

Geen basisplek
Ondanks zijn doelpunt verwacht men echter niet dat Batshuayi moet hopen op veel basisplekken. 'Zonder blessures zal Abraham starten op Vicarage Road (Chelsea speelt zaterdag op Watford, nvdr) en in het beste geval mag Batshuayi hopen op een invalbeurt.'

'Zijn winning goal tegen Ajax vorige week zorgde voor een klein beetje hoop dat er misschien meer inzit dan een rol in de schaduw en zijn goal woensdag was meer reden tot optimisme. Maar in het algemeen kwam Batshuayi zelden in het stuk voor en wanneer hij toch aan de bal kwam, deed hij er weinig mee. Hij bracht zeker niet genoeg om Frank Lampard op andere gedachten te brengen', klinkt het.