Vormer ziet ploegmaats bij Club Brugge kansen verknoeien: Ik begrijp het niet

Vormer ziet ploegmaats bij Club Brugge kansen verknoeien: "Ik begrijp het niet"

31-10-2019 19:47
1

Club Brugge won woensdag zonder al te veel moeite met 0-2 van Zulte Waregem. Die score had nog veel groter kunnen zijn, maar de spitsen van Club Brugge bleken niet echt efficiënt. Stilaan problematisch, vindt ook Ruud Vormer.

Club Brugge kreeg meer dan genoeg kansen om te scoren, maar het was tot de laatste minuut wachten eer Mbaye Diagne de 0-2 in doel besloot. Dat het zo lang duurde, vindt Vormer ook verrassend. "Op training gaan die ballen nochtans vaak binnen", zegt hij bij Het Laatste Nieuws.

Wordt het dan ook stilaan een probleem voor Club Brugge? "Dat is het rare. David (Okereke) bijvoorbeeld, die legt ze op training vaak rustig in het hoekje. Diagne eigenlijk ook - ik begrijp het niet", vertelt Vormer.

Vormer had twee assists, maar dat konden er gerust meer zijn. "Je moet een beetje geluk hebben, hé. Hans ze het na de wedstrijd: 'Die van jou scoren ze en die van mij niet.' (grijnst) 't Waren prachtige ballen hoor, eigenlijk had de match aan de rust moeten gespeeld zijn. Ach, een spits kan wel eens missen. Ze scoren er elk eentje en dat is eigenlijk het belangrijkste", besluit Vormer.