OFFICIEEL: Komst van Storck eist volgend vertrek bij Cercle Brugge

OFFICIEEL: Komst van Storck eist volgend vertrek bij Cercle Brugge

31-10-2019 18:41
1

Een volledige tabula rasa bij Cercle Brugge. Na het ontslag van coach Fabien Marcadal en sportief directeur François Vitali verlaat een nieuwe pion de Vereniging. Ook José Jeunechamps verdwijnt bij Cercle Brugge.

Dat heeft Cercle Brugge zelf bekend gemaakt via de officiële kanalen. Jeunechamps heeft meer dan twee jaar gewerkt bij Cercle. Hij kwam er binnen als assistent van José Riga, maar bleef uiteindelijk ook onder opvolgers Frank Vercauteren, Laurent Guyot en Fabien Mercadal. Op het einde van vorig seizoen was hij ook even de hoofdtrainer.

Jeunechamps was voor zijn avontuur bij Cercle Brugge vooral actief als coach in de lagere reeksen, maar was na het ontslag van Aleksandar Jankovic ook T1 bij Standard. Bij die club was hij eerder ook jeugd- en beloftencoach. 

Volgens Cercle Brugge was het een keuze van Jeunechamps zelf om te vertrekken. 'Cercle Brugge wil José Jeunechamps bedanken voor zijn inspanningen en wenst hem veel succes toe in zijn verdere carrière', sluit Cercle Brugge de boodschap af.