'Ex-publiekslieveling Biglia moet de eerste winteraanwinst van Anderlecht worden'

'Ex-publiekslieveling Biglia moet de eerste winteraanwinst van Anderlecht worden'

31-10-2019 07:00 Laatste update: 09:29
39

RSC Anderlecht is nog zoekende. Frank Vercauteren hoopt snel tot een vaste basiself te komen. Mogelijk duurt dat nog tot na de winterstop. Zo wil Anderlecht haar middenveld versterken met oude bekende Lucas Biglia.

De inmiddels 33-jarige middenvelder staat op de loonlijst van AC Milan, dat hem in 2017 voor bijna 20 miljoen euro wegplukte bij Lazio Roma. Biglia staat volgens Het Laatste Nieuws op de radar van Anderlecht. Ook vorige zomer werd de Argentijn aan zijn ex-club gelinkt, maar toen gingen Michael Verschueren en co niet tot actie over.

Stephan Keygnaert merkt op dat de naam van Biglia weer de ronde doet in het Lotto Park. Op het middenveld is Anderlecht nog zoekende. Zo kunnen de Brusselaars naar verluidt nog wel een nummer zes gebruiken. Met Biglia zou Anderlecht alvast voor een zekerheid kiezen.

De marktwaarde van Biglia is op zijn 33ste nog altijd zes miljoen euro. Het contract van de Argentijn loopt in juni 2020 af, waardoor de – nu nog onbekende - transfersom wellicht doenbaar is voor Anderlecht.