Juventus komt bovendrijven: drie rode kaarten en penalty Ronaldo in extra tijd

Juventus komt bovendrijven: drie rode kaarten en penalty Ronaldo in extra tijd

Gepubliceerd: woensdag 30 oktober 2019 om 23:12wo 30-10-2019 om 23:12

Juventus heeft woensdagavond met veel pijn en moeite zijn perfecte thuisreeks in Serie A-verband behouden. In een duel met drie rode kaarte moest Genoa pas in de absolute slotfase hoefden te buigen.

Het duel was van meet af aan levendig en Genoa bezorgde de Turijnse veelvraat handenvol werk. Kort nadat Leonardi Bonucci de 1-0 binnen had gewerkt uit een corner, zorgde Christian Kouamé alweer voor de gelijkmaker, hoewel hij de bal totaal verkeerd raakte: 1-1.

Na rust ging het helemaal los in Turijn. Na een uur spelen moesten de gasten met een man minder verder. Francesco Cassata kreeg zijn tweede gele kaart na een overtreding op Paulo Dybala en reservedoelman Federico Marchetti kreeg tijdens een opstootje een directe rode kaart. Juventus rook bloed en zette aan voor een offensief, maar moest vlak voor tijd zelf met een man minder verder: de ingevallen Adrien Rabiot pakte zijn tweede gele kaart in tien minuten tijd.

Het leek er goed uit te zien voor Genoa, dat in de slotfase echter alsnog ten onder ging. De ploeg van Thiago Motta kwam nog goed weg toen een doelpunt van Cristiano Ronaldo werd afgekeurd wegens buitenspel, maar diezelfde Ronaldo mocht even later aanleggen voor een penalty en legde alsnog de 2-1 vast. La Vecchia Signora klimt weer over Internazionale heen, dat dinsdagavond won bij Brescia.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws