Makelaar van Mirallas zit nog steeds in de cel: Dit is een pijnlijke zaak

Makelaar van Mirallas zit nog steeds in de cel: "Dit is een pijnlijke zaak"

Gepubliceerd: woensdag 30 oktober 2019 om 21:38wo 30-10-2019 om 21:38

Kevin Mirallas praatte met Het Nieuwsblad over de situatie van zijn makelaar Christophe Henrotay. De Luikenaar werd begin september opgepakt op verdenking van financiële fraude, maar kwam twee weken later vrij op borgtocht. 

Christophe Cheniaux, de zakenpartner van Henrotay, zit wel nog altijd in de cel. "Een pijnlijke zaak voor hem en zijn familie", aldus Mirallas. "Zeker omdat hij nog altijd niet exact weet waarvan hij beschuldigd wordt en omdat zijn vrijlating al meermaals werd uitgesteld – hopelijk komt het er deze week van. Hij betaalt de tol voor het feit dat dit hele verhaal zo gemediatiseerd is."

De Antwerp-speler probeert de hele zaak een beetje te minimaliseren. "Wat de eventuele aanklachten betreft, blijf ik rustig. Ik ben erg close met hen, ik weet hoe ze werken. In elk land heb je wel een probleem. Gelukkig proberen ze hier nu lessen te trekken uit de gemaakte fouten. Een goeie zaak, want ik overweeg zelf om na mijn carrière in het voetbal te blijven, eventueel als bestuurder of makelaar", besloot Mirallas.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws