Agent Sandler overtuigde jeugdvriend: Door hem zit ik nu bij Anderlecht

Agent Sandler overtuigde jeugdvriend: "Door hem zit ik nu bij Anderlecht"

Gepubliceerd: woensdag 30 oktober 2019 om 16:54wo 30-10-2019 om 16:54

Derrick Luckassen kan zich dit seizoen in de kijker spelen bij Anderlecht. Dat de PSV-huurling nu in Brussel speelt heeft voor een groot deel te maken met jeugdvriend Philippe Sandler.

"Uiteraard heeft mijn zaakwaarnemer gesprekken gevoerd met Anderlecht. Maar ik heb ook veel gesproken met Sandler. Hij heeft me overtuigd dat Anderlecht een goede stap zou zijn voor mij", aldus Luckassen tegenover Het Laatste Nieuws.

De twee kennen elkaar dan ook al lange tijd. "We zijn jeugdvrienden. We speelde allebei voor AC Amsterdam in onze jeugdjaren. Ik heb met zijn broer samen in de ploeg gespeeld en ook zijn  ouders ken ik", kijkt Luckassen terug op zijn vriendschap met Sandler.  

De twee Nederlanders spelen wel op dezelfde positie en hebben ook nog eens Vincent Kompany als concurrent. Dat betekent dat als iedereen fit is, Luckassen en Sandler voor het zelfde plekje strijden. "Tja, bij een club als Anderlecht weet je dat er concurrentie zal zijn. Maar onze vriendschap zal er niet onder lijden", besluit Luckassen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws