Cercle zit in de hoek waar de klappen vallen: Peeters out tot en met interlandstop

Cercle zit in de hoek waar de klappen vallen: Peeters out tot en met interlandstop

30-10-2019 16:34
1

De wet van Murphy stelt dat, wanneer iets tegenslaat, alles fout zal gaan wat maar fout kan gaan. Bij Cercle Brugge kunnen ze erover meespreken. De hekkensluiter kende een ongelukkige wedstrijd tegen Royal Excel Moeskroen (2-2) en verloor bovendien Stef Peeters.

Tot twee maal toe kwam Cercle op voorsprong tegen Moeskroen, maar even vaak liet het de Henegouwers terugkeren. Daardoor blijft de Vereniging laatste in de stand, met amper vier punten. Als klap op de vuurpijl viel sterkhouder Peeters nog voor de pauze uit. Een dag later komt Cercle met een medische update over de middenvelder: hij is twee weken buiten strijd.

Peeters heeft een letstel opgelopen aan de heupbuiger van het linkerbeen. Pas na de volgende interlandperiode, die midden november gepland staat, zal de linkspoot weer in actie kunnen komen. Daardoor mist Peeters de verplaatsing naar RSC Anderlecht en de thuiswedstrijd met Sint-Truiden. Vooral in die laatste lijkt Cercle punten te moeten pakken. Wanneer Waasland-Beveren over de vloer komt in Jan Breydel, nog zo'n belangrijk duel, zal Peeters er normaal gezien wél terug bij lopen.