Als ik mijn topniveau haal bij Antwerp, zal Martinez me zeker weer oproepen

"Als ik mijn topniveau haal bij Antwerp, zal Martinez me zeker weer oproepen"

Gepubliceerd: woensdag 30 oktober 2019 om 08:31wo 30-10-2019 om 08:31

Laatste update: woensdag 30 oktober 2019 om 08:31wo 30-10-2019 om 08:31

Na enkele jaren Premier League-voetbal koos Kevin Mirallas voor een vrije transfer naar Royal Antwerp FC. Op de Bosuil hoopt de aanvaller zich opnieuw in de kijker te spelen voor de Rode Duivels. Dat vertelt Mirallas in gesprek met Het Nieuwsblad.

Het is intussen al van maart 2018 geleden dat Mirallas nog eens werd opgeroepen door Roberto Martinez. Toch gelooft de Antwerp-spits dat een EK-selectie er in zit. "Ik vind dat een realistisch doel. Enfin, het zal afhangen van mijn prestaties en die van Antwerp."

Met de opkomst van onder meer Yari Verschaeren lijken de kansen van Mirallas te slinken. "Het is normaal dat de bondscoach jongens van de volgende generatie kansen geeft. Maar zijn ze al klaar om een groot toernooi te spelen? Dat is nog iets anders."

Vol zelfvertrouwen
Mirallas staat naar eigen zeggen nog in contact met bondscoach Martinez. "Ik zeg het: als ik mijn topniveau hier opnieuw bereik, ben ik zeker dat hij me weer zal oproepen. Dat ik er nu nog niet bij ben, kan geen kwaad. Liever een heel jaar niet geselecteerd worden en net voor het toernooi wél, dan omgekeerd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Mirallas nog Rode Duivel?

(220 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws