'Club Brugge en Anderlecht wilden vraagprijs voor Mirallas niet betalen'

'Club Brugge en Anderlecht wilden vraagprijs voor Mirallas niet betalen'

Gepubliceerd: woensdag 30 oktober 2019 om 07:30wo 30-10-2019 om 07:30

Laatste update: woensdag 30 oktober 2019 om 07:33wo 30-10-2019 om 07:33

Kevin Mirallas koos afgelopen zomer voor een terugkeer naar België. Royal Antwerp FC werd de nieuwe bestemming voor de aanvaller. Al had Mirallas nu evengoed voor Club Brugge of RSC Anderlecht kunnen voetballen.

"Club Brugge heeft mijn manager gecontacteerd, dat klopt", aldus Mirallas in Het Nieuwsblad. "Hij zei me: Ze willen je morgen ontmoeten en de nieuwe installaties tonen. Maar 's ochtends bleek dat er van een akkoord met Everton - dat 8 miljoen vroeg - nog lang geen sprake was, en dat we moesten wachten tot de clubs eruit waren."

Telefoontje van Kompany
Ook Anderlecht toonde interesse. "Vincent Kompany heeft mij meermaals gebeld. Maar ook voor Anderlecht was het onmogelijk om die prijs te betalen. Uiteindelijk heb ik gewacht tot ik mijn contract kon laten ontbinden en heb ik als vrije speler bij Antwerp getekend."

Spijt van zijn keuze voor Antwerp heeft Mirallas absoluut niet. "Alles is hier aanwezig om een topclub te worden. En als ik 's morgens opsta en mijn gezin zie glimlachen, weet ik dat het de goeie beslissing was", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kon Mirallas meer uit zijn carrière halen?

(555 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws