Bölöni vist 'vergeten' duo weer op bij Antwerp: Bemoedigende prestatie

Bölöni vist 'vergeten' duo weer op bij Antwerp: "Bemoedigende prestatie"

29-10-2019 21:15
3

Laszlo Bölöni is bij Antwerp nog altijd op zoek naar een vast elftal. Tegen KV Kortrijk (3-1 winst) kwamen Benson Manuel en Ivo Rodrigues plots weer boven water. Bölöni was tevreden over beide spelers.

Benson kreeg nog maar zijn eerste basisplek van het seizoen. "Het was een bemoedigende prestatie", oordeelt Bölöni in Het Nieuwsblad. "In defensief opzicht kwam hij zijn verplichtingen na, en offensief liep hij zeker niet verloren. Nu, hij zal nog een stap moeten zetten om zelf de acties te kunnen versnellen, of om zelf de afwerker van dienst te zijn. Maar zoals ik het aanvoel, heeft Benson die capaciteiten om te groeien wel."

Invaller Rodrigues kon zelfs scoren en bewees dat hij nog niet afgeschreven is. "Ivo was heel goed begonnen aan het seizoen. Maar nadien kwam Mirallas, en hebben we Didier vergeven. In de eerste weken kon hij profiteren, maar nu is de concurrentie op die positie erg groot. Nu, ik heb hem zaterdag voor de match gezegd dat er bepaalde punten zijn waarop hij beter scoort dan de anderen. Maar hij kan nog altijd een heel interessante speler zijn. Hij heeft ook de kwaliteiten van een supersub."