UPDATE: ‘Nog geen uitsluitsel over Selemani, KV Kortrijk zoekt akkoord met Union’

UPDATE: ‘Nog geen uitsluitsel over Selemani, KV Kortrijk zoekt akkoord met Union’

Gepubliceerd: dinsdag 29 oktober 2019 om 20:45di 29-10-2019 om 20:45

Laatste update: woensdag 13 november 2019 om 14:44wo 13-11-2019 om 14:44

Faïz Selemani is nog altijd niet speelgerechtigd bij KV Kortrijk. Ook dinsdagavond dus niet tegen Eupen. Volgens coach Yves Vanderhaeghe begint dat stilaan in te spelen op het gemoed van de flankaanvaller.

Selemani speelde met Union nog de eerste competitiematch van het seizoen, maar verbrak daarna zijn contract en tekende een overeenkomst door drie seizoenen bij Kortrijk. Hij mag echter niet spelen in de Jupiler Pro League, omdat hij niet speelgerechtigd is.

De speler trok naar de kortgedingrechter, maar die weigerde hem te volgen. Op 8 november komt de zaak opnieuw voor in beroep. "Dat kun je niet volhouden. Die jongen wordt moedeloos", vertelde zijn coach Yves Vanderhaeghe aan Het Laatste Nieuws.

Toch transfersom?
Ondertussen hebben beide clubs contact gelegd om de zaak op te lossen, maar een akkoord is er nog niet. "Selemani zou ongetwijfeld een meerwaarde voor de ploeg zijn", vertelde Vanderhaeghe nog, en hij eindigde met een kleine hint naar het bestuur van Kortrijk. "Als je overtuigd bent van zijn kwaliteiten, moet je misschien toch eens je portefeuille bovenhalen."

Update: Het Nieuwsblad meldt dat er nog steeds geen uitsluitsel is over wanneer KV Kortrijk Faïz Selemani kan opstellen. Naar verluidt zoekt KVK een akkoord met Union. Selemani kan ondertussen wel een officiële match spelen want hij is opgeroepen voor de nationale ploeg van Comoren voor de interlands tegen Togo.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws