Clement op zijn hoede voor Zulte Waregem: Wij denken dat dat niet zo is

Clement op zijn hoede voor Zulte Waregem: "Wij denken dat dat niet zo is"

29-10-2019 19:12
1

Club Brugge trekt morgen naar Zulte Waregem voor een altijd lastige uitwedstrijd. Coach Philippe Clement  is alvast op zijn hoede voor de tegenstander van woensdagavond.

"Ze hebben een paar goeie transfers gedaan deze zomer. Ik schat ze hoog in. Ik ken bepaalde jongens zoals Seck en weet hoe zij vat kunnen hebben op zo’n groep. Ik verwacht Zulte Waregem dit seizoen in play-off 1", vertelde Clement volgens Het Laatste Nieuws tijdens een persconferentie.

"Kijk, ik ben hier al lang en Waregem is altijd een moeilijke uitwedstrijd. Ik ben sterk met deze wedstrijd bezig. Zij haalden in hun laatste vijf thuismatchen 13 op 15. Ze scoorden ook 15 keer in zes matchen. Er worden nu soms grote conclusies getrokken dat wij beter zijn dan de rest."

"Wij denken dat dat niet zo is. Ik heb dat ook tegen mijn spelers in de kleedkamer gezegd. 27 punten op 33 is op dit moment fantastisch. We moeten nu hard blijven werken om matchen te kunnen winnen, maar het kan ook gewoon dat we na de wedstrijd op Waregem tevreden moeten zijn met één punt."