Beloften van Club Brugge blijven steken op gelijkspel tegen KV Mechelen

28-10-2019 22:19
1

De beloften van Club Brugge hebben maandagavond punten laten liggen in de reservencompetitie. Blauw-Zwart kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel op het veld van KV Mechelen.

De troepen van Rik De Mil kwamen nochtans op dubbele voorsprong tegen Malinwa. Matthias Dewolf opende de score vanop de penaltystip. Maxim De Cuyper zorgde voor de 0-2, maar kort voor de rust scoorde Mechelen de aansluitingstreffer.

De thuisploeg ging na de rust op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook in de slotfase vanop de penaltystip. Door dit 2-2 gelijkspel ziet Club Brugge rivaal RSC Anderlecht een beetje weglopen. Paars-wit won maandag met 1-2 in Standard.

Club Brugge blijft derde met tien punten uit zes wedstrijden en volgt op vijf punten van leider Anderlecht. Mechelen staat momenteel tweede met elf punten uit zeven wedstrijden.