Marseille wordt overklast door PSG; Valencia doet slechte zaak in La Liga

27-10-2019 23:00

Valencia heeft een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij Osasuna. Na een rode kaart voor Rodrigo nam de thuisploeg afstand. In Frankrijk liet Paris Saint-Germain geen spaan heel van Olympique Marseille.

Osasuna - Valencia 3-1
Een ongelukkige avond voor Valencia. Nochtans kwam de subtopper op als eerste op voorsprong. Rodrigo nam de hoofdrol op zich bij Valencia door eerst de 0-1 te maken, maar een kwartier later een directe rode kaart te pakken na wat op het eerste oog een ongelukkig duel lijkt.

Met een man minder had Valencia het beduidend lastiger en al voor rust kwam Osasuna op gelijke hoogte door Oier. Drie minuten na rust schoot Rubén Garcia de 2-1 binnen en toen was het verzet van Valencia gebroken. Tien minuten maakte Pervis Estupinan er nog 3-1 van.

Paris Saint-Germain - Olympique Marseille 4-0
PSG heeft in het eigen Parc des Princes een overtuigende overwinning geboekt op Olympique Marseille. L'OM was in de Franse hoofdstad machteloos tegen het geweld van de thuisploeg. Al bij rust stond de 4-0 op het scorebord: Mauro Icardi nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening, Kylian Mbappé maakte er daarna ook twee.

Fiorentina - Lazio Roma 1-2
Het spektakel zat hem bij Fiorentina - Lazio Roma in de eerste helft. Joaquín Correa zette de uitploeg na 22 minuten spelen op voorsprong. De Argentijn werd door Ciro Immobile de diepte ingestuurd en omspeelde Fiorentina-doelman Bartlomiej Dragowski om vervolgens simpel binnen te tikken. Lang kon Lazio echter niet genieten van de voorsprong: vijf minuten later schoot Federico Chiesa een voorzet hard binnen voor de 1-1. Hier bleef het lang bij, maar vlak voor tijd besliste Lazio-topschutter Ciro Immobile de wedstrijd in het voordeel van de gasten. Dat deed hij op aangeven van een wederoptredende Jordan Lukaku.