Nainggolan weigerde toneel te spelen: Ik kon niet doen alsof ik van Inter hield

Nainggolan weigerde toneel te spelen: "Ik kon niet doen alsof ik van Inter hield"

Gepubliceerd: zondag 27 oktober 2019 om 10:24zo 27-10-2019 om 10:24

Radja Nainggolan speelt dit seizoen op huurbasis voor oude liefde Cagliari, nadat hij niet meer meer gewenst was bij Internazionale. Nainggolan bloeit weer open bij Cagliari, want bij Inter ontbrak de warme band met de club.

"Ik werd uitgejouwd door de fans toen ik voor het eerst aankwam bij Inter. En dat is gerechtvaardigd, omdat ik vanaf het begin heb gezegd dat de teleurstelling over het vertrek bij AS Roma groter was dan de blijdschap om bij Inter te zijn", vertelt Nainggolan in het Italiaanse magazine SportWeek.

Nainggolan weigerde simpelweg een toneelstuk op te voeren om maar in de smaak te vallen bij de achterban van Inter. "Ik kon niet doen alsof ik van de club hield wanneer ik er pas één dag was. Het voelde niet oprecht om het Inter-shirt te kussen op mijn eerste dag. Sommige zwakke personen doen het om zich te integreren met de fans. Het is alsof je een dame ontmoet en op de eerste date tegen haar zegt dat zij de liefde van je leven is."

Il Ninja bleef zoals altijd zichzelf. Dat kon onze landgenoot niet zeggen van mensen die hij tegen kwam bij de topclubs waar hij voor speelde. "In grote clubs zie je te veel vreemde dingen. Zaken die bijvoorbeeld nooit zouden gebeuren bij Cagliari. Er zijn hier geen geheimen, daarvoor is het een te kleine gemeenschap, maar elders zag ik teveel mensen met twee gezichten."

Thuis
De ex-Rode Duivel is dan ook blij dat hij de kans kreeg om terug te keren bij Cagliari. "Thuis is voor mij Cagliari, maar ook Rome aangezien ik daar de meeste tijd heb doorgebracht. Bij Inter was ik er veel te kort om het als mijn thuis te beschouwen. Terugkeren naar Cagliari betekent opnieuw starten op de plek waar het allemaal begon", besluit Nainggolan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws