Vrouw Nainggolan voert hevige strijd tegen tumor: Voor haar teruggekeerd

Vrouw Nainggolan voert hevige strijd tegen tumor: "Voor haar teruggekeerd"

Gepubliceerd: zaterdag 26 oktober 2019 om 18:30za 26-10-2019 om 18:30

Laatste update: zaterdag 26 oktober 2019 om 19:27za 26-10-2019 om 19:27

Radja Nainggolan besloot afgelopen zomer om terug te keren naar Cagliari. Dat deed het voor een groot deel om zijn vrouw Claudia te ondersteunen, die uit Cagliari afkomstig is. Claudia wilde namelijk dichter bij familie en vrienden zijn tijdens haar strijd tegen een tumor.

Een makkelijke periode is het alvast niet in het leven van Nainggolan. "Ik ben nog altijd dezelfde", zegt Nainggolan in Sportweek. "Maar dit is een specifiek, moeilijk moment in ons leven. Claudia is sterk. Moedig. Ze doet haar best om haar emoties zo goed mogelijk te camoufleren. Ze volgt de behandelingen thuis, tot in de puntjes", klinkt het.

Ook voor de kinderen van Nainggolan is het niet makkelijk. "Zeker in het bijzijn van onze dochters probeert ze zich zo normaal mogelijk te gedragen. Soms zijn er wel eens discussies. Het haarverlies door de chemo is een van de moeilijkste momenten voor een vrouw", vertelt Nainggolan.

De ziekte van zijn vrouw zorgde ook voor een opvallende sportieve keuze van Nainggolan. "Vooral voor haar ben ik teruggekeerd naar Cagliari. Ze heeft haar ouders hier, haar vrienden, plekken die haar dierbaar zijn. In die omstandigheden kan ze de strijd beter aangaan", aldus Nainggolan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws