Lokeren boekt derde overwinning van het seizoen, Beerschot blijft sukkelen

26-10-2019 18:47
3

Na veel regen komt dan toch wat zonneschijn. Lokeren begint steeds beter te voetballen en dat zorgt ook voor punten. Tegen Beerschot pakten de Waaslanders hun derde overwinning van het seizoen: 2-1.

eide ploegen hadden meer verwacht van het seizoen en hadden dan ook punten nodig. Dat werd al snel duidelijk, met twee bijzonder aanvallende ploegen in het begin van de partij.

Beerschot werd daar als eerste voor beloond, Loris Brogno maakte er na nog geen tien minuten voetballen 0-1 van. Hee lang kon Beerschot niet genieten van de voorsprong. Zo'n tien minuten later zette Beridze de bordjes al opnieuw gelijk. Beide ploegen kregen voor de pauze nog kansen, maar het was Lokeren-speler Hajric dat in het slot van de eerste helft er 2-1 van maakte.

Ook na de pauze waren de beste kansen voor Lokeren. Jelle Van Damme kopte een bal in doel, maar werd afgekeurd na een fout van de verdediger. Ondanks het overwicht van Lokeren, bleef het uiteindelijk toch bij de 2-1.

Lokeren komt door de winst net achter Beerschot te staan op de zesde plek. Het telt dertien punten, één punt minder dan de Antwerpenaren. Roeselare (nummer zeven) en Lommel (nummer acht) achtervolgen nu al op respectievelijk acht en zeven punten.