'Arnesen nog welkom bij Anderlecht: dokters helpen hem bij revalidatie'

'Arnesen nog welkom bij Anderlecht: dokters helpen hem bij revalidatie'

26-10-2019 09:55
1

Frank Arnesen werd begin deze maand ontslagen als sportief directeur van Anderlecht. Voorlopig blijft de Deen nog wel welkom op Neerpede, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

Kort na zijn vertrek bij Anderlecht ging Arnesen onder het mes. Hij kreeg namelijk een nieuwe knie. Voordat Arnesen een nieuwe uitdaging kiest, wil de 63-jarige ex-international zich volledig richten op zijn herstel. Om dat herstel zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben Anderlecht-dokters Kristof Sas en Geert Declercq aangeboden zijn revalidatie op te volgen. De deur bij Anderlecht staat zodoende open voor Arnesen.

Arnesen zelf zou dit gebaar naar verluidt zeer weten te waarderen. Ondertussen blijft de clubloze bestuurder nadrukkelijk gelinkt worden aan Feyenoord. De Nederlandse topclub zit al maanden zonder sportieve leider en Arnesen is momenteel de topkandidaat om de vacature in te vullen. Naar verwachting gaat Arnesen in de winterstop aan de slag in Rotterdam.

Feyenoord heeft dringend behoefte aan een ervaren man als Arnesen. Met een huidige tiende plaats is het serieus crisis. Zoals gezegd wil Arnesen eerst volledig herstellen van zijn knieoperatie. Bovendien is zijn vertrek bij Anderlecht nog niet afgehandeld.