PSG met minder nieuws: geen Meunier in de terugmatch tegen Club Brugge

PSG met minder nieuws: geen Meunier in de terugmatch tegen Club Brugge

25-10-2019 21:47
1

Thomas Meunier zal de komende weken niet meer te bewonderen zijn op het veld. Dat heeft zijn club PSG bevestigd. Tegen Club Brugge in de Champions League viel Meunier in het slot van de partij af.

Meunier had er naar uitgekeken om terug te keren naar zijn Club Brugge, maar de match eindigde voor de Rode Duivel met een valse noot. Vlak voor affluiten – toen de 0-5 eindstand al op het bord stond – greep Meunier zonder een tegenstander in de buurt naar zijn been. Daarna gaf hij nog de pass alvorens op het veld te vallen. Daarna verliet hij geblesseerd het veld.

PSG laat nu weten dat Meunier is onderzocht. De uitslag was voor de Rode Duivel minder positief. Hij heeft een blessure aan de biceps van zijn linkerdij. Tot aan de interlandbreak rekent PSG niet meer op haar verdediger. Dat wil dus zeggen dat Meunier minstens drie weken aan de kant staat.

Meunier mist dus de terugmatch tegen Club Brugge. Of Meunier fit zal zijn voor de interland tegen Rusland is nog maar de vraag. België neemt het op 16 november op tegen de Russen.