Zlatan is kwaad: 'Wat zat hij te doen? Koffie drinken met Magic Johnson?'

Zlatan is kwaad: 'Wat zat hij te doen? Koffie drinken met Magic Johnson?'

25-10-2019 11:39
3

Zlatan Ibrahimovic heeft donderdagnacht Belgische tijd zijn wellicht laatste wedstrijd op Amerikaanse bodem gespeeld. LA Galaxy ging in een spectaculaire stadsderby onderuit tegen Los Angeles FC: nadat de kruitdampen op waren getrokken, stond er een 5-3 stand op de borden, waardoor Ibrahimovic en de zijnen uitgeschakeld zijn in de play-offs.

Het contract van de 38-jarige Zweed loopt binnenkort af en de routinier heeft nog geen beslissing genomen over de volgende stap in zijn carrière. Ibrahimovic vond het direct na de wedstrijd 'te vroeg' om daarover te praten. "We zullen het zien. Als ik blijf, zou dat goed voor de Major League Soccer zijn, want dan blijft de hele wereld ernaar kijken. Als ik vertrek, weet niemand meer wat de MLS is", aldus de immer bescheiden Zweed.

De El Tráfico-editie van deze week verliep sowieso frustrerend voor Ibrahimovic, die zich beklaagde over de buitenspelsituatie in aanloop naar de 2-0 van Carlos Vela. "Wat zat die scheidsrechter te doen? Koffie drinken met Magic Johnson?", doelde hij op de befaamde ex-basketballer, die tegenwoordig mede-eigenaar van Los Angeles FC is. "Maar ik wil geen loser zijn die klaagt over de scheidsrechter, want hij zit niet op mijn level."