Kicker: Na 19 jaar dreigt er een vertrek van clubicoon Müller bij Bayern München

Kicker: Na 19 jaar dreigt er een vertrek van clubicoon Müller bij Bayern München

24-10-2019 13:23
1

Internazionale maakt werk van de komst van Thomas Müller. Dat meldt Kicker. De Italiaanse grootmacht wil de dertigjarige Duitser in de winter overnemen van Bayern München.

Inter deed afgelopen zomer navraag naar Müller, maar Bayern München wilde toen niet meewerken. Inmiddels lijken de kaarten anders geschud. De routinier heeft geen basisplaats meer en zou openstaan voor een vertrek. Inter kijkt nu naar de mogelijkheid om hem in de winterse transferperiode naar Milaan te halen.

Müller zat de laatste zes wedstrijden op de Bayern-bank, maar mocht dinsdag in de gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Olympiakos (2-3 winst) opdraven van trainer Niko Kovac. Prompt gaf hij twee assists. Zijn contract loopt tot medio 2021.

Müller speelt al sinds 2000 bij Bayern. Hij werd acht keer landskampioen en won in 2013 de Champions League. Müller kreeg in maart van de Duitse bondscoach Joachim Löw te horen dat hij niet meer op een uitnodiging van Die Mannschaft hoeft te rekenen. Datzelfde gold voor Mats Hummels en Jerome Boateng.