Ciman dankzij veldgoal en panenka van Pozuelo naar finale

24-10-2019 09:32

Toronto FC heeft zich geplaatst voor de finale van de Eastern Conference in de Major League Soccer. De Canadezen wonnen met 1-2 van New York City en mochten daar één man in het bijzonder voor bedanken, Alejandro Pozuelo.

De voormalige speler van KRC Genk strafte na de rust een fout van de genadeloos genadeloos af en bracht zo Toronto op voorsprong. Via Ismael Tajouri kwamen de bordjes weer in evenwicht.

In de negentigste minuut kreeg Toronto een strafschop. Pozuelo liep aan en verschalkte doelman opnieuw. Ditmaal had de Spaanse middenvelder een panenka in huis.

Bij Toronto speelde ook Laurent Ciman de volledig match. De Canadezen mogen zich nu opmaken voor de finale. De eindstrijd gaat door op 30 oktober. De tegenstander ordt Atlanta United of Philadelphia Union.