Mazzu zit met twijfels en ik vrees dat dat nog een tijdje kan duren”

"Mazzu zit met twijfels en ik vrees dat dat nog een tijdje kan duren”

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 19:35wo 23-10-2019 om 19:35

Felice Mazzu heeft de motor van KRC Genk nog niet aan de praat gekregen. De prestaties van de Limburgers zijn voorlopig nog te wisselvallig. Volgens analist Hein Vanhaezebrouck twijfelt Mazzu te veel.

"Voorlopig kan ik hem -behalve die match in Salzburg,waar ze de sterkte van Red Bull hebben onderschat - weinig verwijten. Nu, het zou natuurlijk goed zijn als hij zich stilaan wat in het Nederlands durft uit te drukken, dat zou het publiek ook appre­ciëren", verklaarde Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

"En ik vind ook dat hij meer zijn eigen keuzes moet durven te maken. Hij voelt zich uiteraard verplicht - na de gesprekken voorafgaand aan zijn aanstelling - om offensiever te spelen dan bij Charleroi, maar ik vind niet dat hij terughoudend moet zijn om - als hij dat beter vindt - een organisatie neer te zetten. In Salzburg had hij dat beter gedaan."

"Er is namelijk niks ergers dan je eigen principes overboord gooien en dan ten onder te gaan. Het probleem is dat hij met twijfels zit en ik vrees dat dat nog een tijdje zal duren. Een reeksje van tien matchen zonder nederlaag zie ik Genk niet snel neerzetten. Het zal nóg verliezen en dan blijven die twijfels de kop opsteken", besloot de analist.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws