Depoitre beleeft mooie tijden bij KAA Gent: Ik ben gelukkig

Depoitre beleeft mooie tijden bij KAA Gent: "Ik ben gelukkig"

23-10-2019 16:44
2

Nadat hij in het buitenland nooit helemaal kon doorbreken besloot Laurent Depoitre om terug te keren naar België. Hij ging opnieuw aan de slag bij KAA Gent. Daar beleeft de spits nu opnieuw bijzonder mooie tijden.

De dertigjarige spits voelt zich uitstekend in zijn vel bij de Buffalo's. De keuze om terug te keren blijkt dan ook uitstekend te zijn. "Ik voel me goed en ben gelukkig", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

"Als je in het weekend geen wedstrijd kan spelen, dan mis je toch snel die beleving. Dat is een handicap. Ook voor een spits blijft het gevoel om te scoren iets unieks. Daar moet je niet over liegen. Ik zit nog niet aan mijn maximum qua niveau, maar bloei net als de ploeg verder open", geeft Depoitre aan.

Depoitre was niet de enige van de kampioenenploeg die terugkeerde naar Gent, ook Sven Kums deed dat. Beide heren kunnen het ook goed met elkaar vinden. "Kums weet perfect waar de ballen te leggen en hoe hij me het best moet aanspelen. Zijn intelligentie is een ongelofelijke troef. In de slotfase van het kampioenschap moeten we de regelmaat vinden waar we nu nog naar zoeken", aldus Depoitre.