'Liverpool wil City en United aftroeven en parel terug naar Engeland halen'

'Liverpool wil City en United aftroeven en parel terug naar Engeland halen'

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 12:45wo 23-10-2019 om 12:45

Jadon Sancho staat in de uitdrukkelijke belangstelling van Liverpool. De Engelse vleugelaanvaller van Borussia Dortmund, die nooit in de Premier League actief was, kan volgens Dietmar Hamann rekenen op interesse van de Champions League-winnaar.

Hamann, een Duitser die in het verleden actief was voor Liverpool, zegt tegenover Sky Sports Germany dat hij gehoord heeft dat zijn voormalige club de verrichtingen van Sancho goed in de gaten houdt. Tijdens de volgende transferzomer zou de slag dan geslagen moeten worden en is het de bedoeling dat Sancho naar Anfield vertrekt.

Ook Manchester City, de club waar hij weg werd geplukt door Dortmund, en Manchester United zouden geïnteresseerd zijn. Hamann weet echter niet in hoeverre Sancho terug zou willen keren naar City en of United een serieuze kandidaat is om de talentvolle Engelsman over te nemen.

Borussia Dortmund, met Sancho in de gelederen, komt woensdagavond in actie in de Champions League. Internazionale is de tegenstander in een poule waar verder ook Barcelona en Slavia Praag deel van uitmaken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws