Uniek materiaal: 9-jarige De Ketelaere droomt van loopbaan als prof

Uniek materiaal: 9-jarige De Ketelaere droomt van loopbaan als prof

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 12:11wo 23-10-2019 om 12:11

Philippe Clement toverde een verrassing van jewelste uit zijn hoge hoed door de 18-jarige Charles De Ketelaere aan te wijzen als vervanger van Ruud Vormer. De Ketelaere ziet een lang gekoesterde droom zo werkelijkheid worden.

Een dag na de 0-5 nederlaag tegen Paris Saint-Germain zijn er unieke beelden opgedoken van de jonge CL-debutant. De Ketelaere is negen jaar oud als zich op de tennisbaan van TG De Witte Beer uit Brugge voorstelt middels een filmpje op YouTube.

De Ketelaere speelt op dat moment bij de U10 van Club Brugge en steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. "Ik wil later voetballer willen worden, liever dan tennisser", geeft het jeugdproduct van Blauw-Zwart aan. De Ketelaere droomt van een carrière bij Real Madrid, waar op dat moment zijn idolen Cristiano Ronaldo en Mezut Özil spelen.

Een kans bij Real Madrid is nog heel ver weg, maar De Ketelaere krijgt op 11 december mogelijk wel de kans om de huidige sterren van De Koninklijke ogen te kijken. Real komt begin december namelijk op bezoek in Jan Breydel om revanche te nemen voor de 2-2 in het eigen Santiago Bernabéu.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws