Breaking news

Stunttransfer in de maak? ‘Twee Belgische clubs willen Vertonghen binnenhalen'

Vanhaezebrouck scherp voor Club Brugge: Dat is toch héél mager

Vanhaezebrouck scherp voor Club Brugge: "Dat is toch héél mager"

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 10:24wo 23-10-2019 om 10:24

Club Brugge werd dinsdagavond gewogen en te licht bevonden tegen Paris Saint-Germain: 0-5. Ondanks de harde cijfers kreeg Club Brugge nog complimenten kreeg voor haar optreden. Hein Vanhaezebrouck doet daar niet aan mee.

"Club Brugge heeft niets gecreëerd. Club trapte niet één keer tussen de palen. Dat is toch héél mager. Je kan wel verliezen van dit PSG, maar de manier waarop… Ik had het toch liever anders gezien. De intenties waren goed, maar dat is niet voldoende", klonk het in zijn analyse voor ZES.

Vanhaezebrouck had met name meer verwacht van Hans Vanaken. "Hij stelde teleur. In dit soort wedstrijden verwacht je dat Vanaken boven de middenmaat uitsteekt, maar dat was niet het geval. Dat had misschien te maken met de afwezigheid van Ruud Vormer. Dat zal wel een rol gespeeld hebben."

De ex-coach van Anderlecht vindt desondanks dat Blauw-Zwart. "Maar dan nog... Qua creativiteit was het te weinig bij Club Brugge. Ook spelers als Percy Tau en Emmanuel Dennis kunnen beter", besluit Vanhaezebrouck.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws