KAA Gent-spits Depoitre over de Rode Duivels: “Dat zou magnifiek nieuws zijn”

KAA Gent-spits Depoitre over de Rode Duivels: “Dat zou magnifiek nieuws zijn”

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 07:28wo 23-10-2019 om 07:28

Laurent Depoitre kende maar een korte periode bij de Rode Duivels. De aanvaller groeit weer naar zijn beste vorm bij KAA Gent. Tegenover Sport/Voetbalmagazine laat hij zich uit over de Rode Duivels.

Bondscoach Roberto Martinez heeft als vaste aanvallers Romelu Lukaku en Michy Batshuayi. Daarnaast komen ook Divock Origi en Christian Benteke telkens terug. “De trainer maakt zijn keuzes. Ik zie ook wel dat hij in zijn kern graag rekening houdt met een zekere vorm van continuïteit. Het resultaat van een natuurlijk proces sinds enkele jaren.”

“Ik denk daar niet veel over na, in functie van eventuele kansen op een EK-selectie”, gaat Depoitre verder. “Op het veld probeer ik het maximale te geven. Mocht ik dan nog eens opgeroepen worden, dan zou dat vooral magnifiek nieuws zijn. Maar zo ver zijn we nog lang niet, hé. Mijn passage bij de nationale ploeg was heel sporadisch.”

Depoitre weet dat het moeilijk zal zijn om terug een plaats bij de Rode Duivels te veroveren. “Het is bijzonder moeilijk om daar snel iets te bewegen, om iemand weg te krijgen die al goed geïnstalleerd is in de groep. Daar heb je heel performante prestaties met je team voor nodig. En beslissend zijn in de topduels.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Moet Depoitre weer een kans krijgen bij de Rode Duivels?

Ja
58%
Nee
42%
(302 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws