STUNT! Wereldgoal van Club Brugge-jonkie bezorgt U19 de volle buit tegen PSG

STUNT! Wereldgoal van Club Brugge-jonkie bezorgt U19 de volle buit tegen PSG

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 17:52di 22-10-2019 om 17:52

Laatste update: dinsdag 22 oktober 2019 om 17:56di 22-10-2019 om 17:56

Dinsdagavond bekampen Club Brugge en PSG elkaar in het Jan Breydelstadion. In de Versluys Arena van KV Oostende vond in de namiddag al de Youth League-wedstrijd tussen beide teams plaats. Deze werd door Club Brugge gewonnen met 2-0.

De wedstrijd bleef een kwart match op slot. In minuut 25 wisten de Brugse jonkies op voorsprong te klimmen. Centrumspits Noah Aelterman kon de 1-0 op het bord zetten na een knappe actie van Xander Blomme.

Voor rust kreeg Club Brugge nog dé kans op 2-0, maar de bal wilde er niet in. PSG was voornamelijk gevaarlijk via stilstaande fases, terwijl het veldspel in evenwicht was tussen beide teams.

Na de koffie hetzelfde spelbeeld. Club Brugge behield de controle, terwijl PSG amper kon dreigen. In minuut 67 zette rechtsbuiten Wilkims Ochieng zijn team op rozen. Het 16-jarige jeugdproduct bracht Club met een wereldgoal op een 2-0 voorsprong. Even voordien werd een doelpunt van de bezoekers wel afgekeurd.

Nadien konden de bezoekers geen vuist meer maken. Club Brugge U19 boekt zo een knappe zege tegen hun leeftijdsgenoten van het grote PSG. Na drie wedstrijden zit Blauw-Zwart al aan zes punten. Enkel Real Madrid doet beter met een negen op negen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws