'Real-spelmaker Isco kiest eieren voor zijn geld en wil naar Premier League'

'Real-spelmaker Isco kiest eieren voor zijn geld en wil naar Premier League'

22-10-2019 15:28
1

Isco staat voor een vertrek bij Real Madrid. De 26-jarige spelmaker is het vechten tegen de bierkaai zat en heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar de Premier League. Dat meldt Diario AS.

Volgens de Spaanse sportkrant zijn Manchester City en Arsenal de belangrijkste kandidaten om Isco in te lijven. De aanvallende middenvelder is geen basisspeler onder Real-trainer Zinedine Zidane en wil in Engeland zijn beste vorm vinden én een plek in de EK-selectie van Spanje veiligstellen. De interesse van de Spaanse topclub in Christian Eriksen heeft hem het laatste zetje gegeven.

Isco ziet het als voordeel dat zowel bij City (Pep Guardiola) als Arsenal (Unai Emery) een Spaanse manager werkzaam is die hem met open armen lijkt te ontvangen. The Citizens zien in hem de opvolger van routinier David Silva. The Gunners deden afgelopen zomer al succesvol zaken met Real door Dani Ceballos op huurbasis over te nemen.

Een vertrek van Isco geeft Real Madrid de ruimte in de selectie om Eriksen binnen te halen. Alleen als de Spaanse international of een andere speler vertrekt, mag de Deen hopen op een overstap naar het Estadio Santiago Bernabéu.