Casteels ziet kracht KAA Gent: “We zullen daarvoor moeten oppassen”

Casteels ziet kracht KAA Gent: “We zullen daarvoor moeten oppassen”

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 13:26di 22-10-2019 om 13:26

Koen Casteels staat nog aan de kant met een kuitbeenblessure bij VFL Wolfsburg. De Duitsers nemen het donderdagavond op in de Europa League tegen KAA Gent.

Tegenover Het Laatste Nieuws licht de Rode Duivel de sterktes toe van de Buffalo’s. “Gent heeft met Depoitre een stevige spits die de bal goed vasthoudt. Ze hebben snelle spelers errond die de diepte zoeken. We zullen daarvoor moeten oppassen. Toch denk ik dat wij genoeg kwaliteit hebben om het Gent moeilijk te maken. We zullen dus ons eigen spel spelen.”

“Voor mij is het natuurlijk leuk dat onze ploeg in België speelt”, gaat Casteels verder. “Er gaan vrienden en familie in stadion te zijn, ze hebben kaarten gevraagd, maar ik ga ermee om alsof het een gewone wedstrijd is. Ik denk wel dat het niveau van het Belgische voetbal de laatste jaren serieus om hoog is gegaan.”

In de Champions League maken Club Brugge en KRC Genk indruk. “Dat zie je bijvoorbeeld aan Club Brugge en Racing Genk in de Champions League. Ze spelen niet gewoon mee, maar beginnen ook effectief punten te halen.” Casteels zelf is nog niet terug. “Ik train weer op het veld, nog niet altijd met de ploeg. Al hoop ik over twee weken weer aan te sluiten.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Casteels hier gelijk?

(102 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws