Club Brugge moet vrezen voor eerste verlies, gigantische promo voor deze partij

Club Brugge moet vrezen voor eerste verlies, gigantische promo voor deze partij

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 12:09di 22-10-2019 om 12:09

Laatste update: dinsdag 22 oktober 2019 om 18:18di 22-10-2019 om 18:18

Het tot nog toe ongeslagen Club Brugge krijgt dinsdagavond een bijzonder zware klus in de Champions League. Het ontvangt de Europese topploeg Paris Saint-Germain. De Parijzenaars zullen vol voor de winst gaan en daarbij een goede zaak doen voor groepswinst. Bookmaker Ladbrokes heeft hier ook een geweldige promotie voor klaar!

SPEEL MEE! PSG BREEKT ONGESLAGEN STATUS VAN CLUB BRUGGE: PAK TOT 13 KEER JE INZET! KLIK HIER!

Bookmaker Ladbrokes heeft een gigantische promotie klaar voor deze partij. Bij het openen van een speelrekening krijg je een unieke kans om jouw winst te verdriedubbelen. Maak jij met andere woorden een juiste gok, zie jij jouw winst VERDRIEDUBBELD worden voor deze partij. Een bijzonder mooie promotie die je absoluut niet mag missen!

Lees verder onder de afbeelding

Club Brugge
Club Brugge staat op dit moment fier aan kop in België en zal, zeker gezien de eerdere resultaten in de poule, ongetwijfeld met veel zelfvertrouwen toeleven naar het komende CL-duel met PSG. Toch zijn de prestaties van Club de laatste jaren over het algemeen niet erg indrukwekkend geweest in het miljoenenbal: zo wist de ploeg slechts 4 van de laatste 22 wedstrijden in dit toernooi (voorronde wedstrijden meegerekend) te winnen. Van de overige 18 CL-wedstrijden werden liefst 11 duels verloren en eindigden 7 duels in een puntendeling.

PSG
De statistieken van PSG zijn op dit moment vrijwel perfect te noemen: niet alleen in de CL, maar ook in eigen land presteert PSG weer als vanouds. Van de laatste 10 gespeelde wedstrijden wist de ploeg er 9 winnend af te sluiten, terwijl de Fransen tijdens 8 van de laatste 9 behaalde zeges ook nog eens de nul wist te houden. Bovendien werd Real Madrid, op voorhand de grootste concurrent in de groep, overtuigend verslagen met 3-0. PSG lijkt ook dit seizoen dus weer een serieuze gooi te kunnen doen naar eindelijk een CL-winst!

Winst van Parijzenaars?
Een zege op Club Brugge is nodig om de eerste plek in de poule veilig te stellen, maar gezien de huidige vorm van de Franse landskampioen lijkt een overwinning wat ons betreft een formaliteit. Geloof jij ook in makkelijke winst van de bezoekers? Dan kan je bij Ladbrokes op winst met handicap -2 voor PSG inzetten. De odd daarvoor staat momenteel op maar liefst 5,00 maar dankzij deze promotie kan je bij een inzet van €10 niet €50, maar wel €130 verdienen. Dat is dus maar liefst 13(!) keer je inzet!

SPEEL MEE! PSG BREEKT ONGESLAGEN STATUS VAN CLUB BRUGGE: PAK TOT 13 KEER JE INZET! KLIK HIER!

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Bekijk het laatste nieuws