Zidane: 'Je hoort mij niet zeggen dat de geruchten me niet raken'

Zidane: 'Je hoort mij niet zeggen dat de geruchten me niet raken'

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 11:49di 22-10-2019 om 11:49

De geruchten over een mogelijk ontslag bij Real Madrid raken trainer Zinédine Zidane. De Fransman won met de club drie keer op rij de Champions League, stapte op, maar keerde terug om de situatie te redden na een dramatisch seizoen. De realiteit is echter dat Real zowel in de Primera Division als in de Champions League kwakkelt.

De malaise van Real is voer voor de Spaanse media, die weer volop speculeren over een ontslag van Zidane en trainers naar voren schuiven die het over zouden kunnen nemen. Zidane sprak maandag op de persconferentie over de geruchten. "Je hoort mij niet zeggen dat de geruchten mij niet raken", zegt de Fransman in aanloop naar het Champions League-duel met Galatasaray van dinsdagavond. "Het doet mij wel degelijk wat."

"Het enige dat ik kan doen is positief blijven en in deze situatie alles geven. Iedereen weet dat we slecht zijn gestart in de Champions League. Tegen Galatasaray krijgen we een nieuwe kans. Iedere wedstrijd is voor ons een finale. Dat was achttien jaar geleden al zo toen ik als speler bij de club kwam. Er is altijd druk bij een club als Real Madrid. Ik loop hier al achttien jaar rond en weet hoe het werkt."

Real Madrid staat na twee Champions League-wedstrijden op de laatste plaats in Groep A. In de competitie staat de ploeg van Zidane tweede.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws