LIVE: Mbappé valt in en legt Club Brugge over de knie met goal en assist

LIVE: Mbappé valt in en legt Club Brugge over de knie met goal en assist

22-10-2019 11:30 Laatste update: 22:24
34

Club Brugge staat dinsdagavond om 21u oog in oog met PSG. Volg hier bij VoetbalPrimeur.be alle ontwikkelingen op de voet.

Bij Club Brugge kan Philippe Clement niet rekenen op Ruud Vormer. De Nederlandse middenvelder is geschorst na zijn rode kaart tegen Real Madrid. Clement moet een oplossing zoeken. Eder Balanta lijkt een optie. Voorin wordt Percy Tau in de basis verwacht, tegen Moeskroen viel de Zuid-Afrikaan al in.

Geen Neymar, wel Mbappé
PSG zakte zonder de geblesseerde Neymar, Idrissa Gueye en Julian Draxler af naar Brugge. Toch kan Thomas Tuchel een topelftal aan de aftrap brengen. Kylian Mbappé wordt in de basis verwacht en ook Angel Di María is van de partij. De Argentijnse aanvaller scoorde in zijn laatste wedstrijd twee keer. Het is nog afwachten of Thomas Meunier in de basis start tegen zijn ex-club.

PSG heeft na de wedstrijden tegen Real Madrid en Galatasaray het maximum van de punten en de ploeg uit Parijs slikte nog geen enkel doelpunt. Toch is Meunier op zijn hoede. “Het is vooral opletten voor Hans Vanaken: je mag hem niet laten voetballen, want hij kan het verschil maken”, liet Meunier zich al ontvallen. Club Brugge is ook nog ongeslagen na een 0-0 tegen Galatasaray en een 2-2 op het veld van Real Madrid. Bij Blauw-Zwart zien ze een derde stunt wel zitten.

Opstellingen:
Club Brugge: Mignolet, Mata, Mechele, Deli, De Ketelaere, Balanta, Rits, Vanaken, Sobol, Dennis, Tau
PSG: Navas, Meunier, Thiago Silva, Marquinhos, Kimpembe, Bernat, Verratti, Herrera, Di María, Icardi, Mbappé