“Tegenover Club Brugge en KAA Gent heeft KRC Genk op dat vlak een achterstand”

“Tegenover Club Brugge en KAA Gent heeft KRC Genk op dat vlak een achterstand”

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 08:13di 22-10-2019 om 08:13

Laatste update: dinsdag 22 oktober 2019 om 10:25di 22-10-2019 om 10:25

Club Brugge en KRC Genk spelen deze week in de Champions League. Analist Marc Degryse ziet dat de Limburgers voor een zeer moeilijke opdracht staan tegen titelverdediger Liverpool.

"KRC Genk krijgt het een stuk moeilijker dan Club Brugge”, wordt Degryse geciteerd door Het Laatste Nieuws. “De Limburgers staan tegenover de winnaar van de Champions League, die schat ik nog hoger in dan PSG. Bovendien is RC Genk zelf nog te wisselvallig. Ze hebben moeilijkheden gehad met de overgang van Clement naar Mazzu.”

“Het Genk van nu heeft ook nog geen echte thuisreputatie kunnen opbouwen, ze hebben thuis bijvoorbeeld verloren van Zulte Waregem”, gaat Degryse verder. “Tegenover Club Brugge en AA Gent hebben zij op dat vlak een achterstand. Dan stap je toch niet met hetzelfde gevoel het veld op, ook al speel je thuis.”

“Genk deed het goed met het gelijkspel thuis tegen Napoli, maar ze mogen zich daar niet op blindstaren. Ik vond Napoli toch wat arrogant voetballen in Genk, op het nonchalante af, alsof ze die klus tegen een Belgische club wel even zouden klaren. Het zou voor Genk een geweldige prestatie zijn als ze iets zouden pakken tegen Liverpool, maar ik zie het eerlijk gezegd somber in”, aldus Degryse.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MATCHDAY voor Club Brugge en PSG! Maakt Blauw-Zwart een kans tegen de Franse topclub? #ClubBrugge #PSG #PercyTau #Tau #Meunier #ChampionsLeague #UCL

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Verheyen hier gelijk?

Ja
76%
Nee
24%
(189 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws