Clement laat zich uit over keuzes Balanta en Diagne: “Te weinig van hem gezien”

Clement laat zich uit over keuzes Balanta en Diagne: “Te weinig van hem gezien”

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 19:46ma 21-10-2019 om 19:46

Club Brugge neemt het in de Champions League op tegen Paris Saint-Germain. Philippe Clement legt zijn selectiekeuzes uit voor de belangrijke wedstrijd.

Ruud Vormer is geschorst en Clement zoekt naar een opvolger. Eder Balanta keert terug uit blessure, maar is nog niet zeker. “Balanta heeft de volledige training meegemaakt, maar morgen beslissen we pas. Dat doet de medische staf eigenlijk: zij geven aan of hij mag starten of hoeveel minuten hij eventueel mag spelen”, wordt Clement geciteerd door Het Nieuwsblad.

Clement heeft Balanta alvast in de selectie opgenomen voor de Champions League. Ook Mitrovic is nog onzeker. “De dag voor de match stelt een training niet echt veel voor. Ik wacht af of ze hem vrijgeven. Hetzelfde geldt voor Mitrovic”, bevestigt de oefenmeester van Blauw-Zwart.

Aanvaller Mbaye Diagne is dan weer uit de selectie gelaten. Jelle Vossen is wel geselecteerd. Ook in de topper tegen RSC Anderlecht werd de Senegalees gepasseerd. “Ik heb de voorbije dagen niet genoeg gezien van hem”, verantwoordde Clement. Ook Kossounou heeft de selectie gehaald.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Vind jij de selectiekeuzes van Clement terecht?

(152 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws