Nainggolan reageert na werelddoelpunt: “Wil ik opdragen aan mijn vrouw”

Nainggolan reageert na werelddoelpunt: “Wil ik opdragen aan mijn vrouw”

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 19:28ma 21-10-2019 om 19:28

Radja Nainggolan deed de monden openvallen met zijn wereldgoal afgelopen speeldag in de Serie A. De middenvelder schoot de 1-0 in de 2-0 zege van Cagliari tegen SPAL in de kruising. Tegenover Sporza laat Il Ninja zich uit over zijn doelpunt.

"Het belangrijkste is dat mijn doelpunt naar de drie punten heeft geleid”, begint Nainggolan. “Ik stond zoals altijd aan de rand van de 16 om afvallende ballen op te vangen. De bal ging mooier binnen dan ik had kunnen denken. Het was inderdaad een mooie goal, die ik wil opdragen aan mijn vrouw."

De vrouw van Nainggolan vecht tegen kanker en daardoor besloot Radja om terug te keren naar oude liefde Cagliari. "Voor mij was terugkeren naar Cagliari als terugkeren naar huis. De mensen hebben het hier goed met me voor. En ik ben hier ontvangen alsof ik nooit ben weggegaan."

Blessure
Nainggolan is echter nog niet volledig hersteld. “Ik ben nog geen 100 procent, maar met de hulp van mijn ploegmaats hoop ik dat snel te zijn. Ik voer de opdrachten van de coach uit. Ik was blij met het applaus bij mijn wissel. Dat is het teken dat ik het goed heb gedaan. De fans houden hier van mij, maar dat wist ik van tevoren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws