Clement ambitieus voor PSG: Wij willen meer dan één mirakel

Clement ambitieus voor PSG: "Wij willen meer dan één mirakel"

21-10-2019 16:43
8

Club Brugge hoopt zich na een prachtige stunt tegen Real Madrid (2-2) ook te kunnen tonen tegen Paris Saint-Germain. Hoewel er geloof is in eigen kunnen, schat Club-trainer Philippe Clement de komende opdracht zwaarder in.

"Een puntje tegen PSG zou een stunt zijn, een zege zelf een mirakel. Dit is een ploeg die met 3-0 won tegen Real Madrid. Volgens mij zegt dat genoeg. PSG is nog een stapje hoger dan Real in dat opzicht", citeert Het Nieuwsblad tijdens de vooruitblikkende persbabbel van Clement.

Club Brugge wil hetzelfde opereren als in Madrid. "De spelers moeten alles geven en het maximale eruit halen. En dan zien we wel. Gevaren voor deze wedstrijd zijn er in mijn ogen niet voor Club Brugge. Er is niets te verliezen. PSG heeft veel meer kwaliteit, maar op 90 minuten kan je natuurlijk wel iets speciaal doen. Eén mirakel per seizoen is normaliter mooi voor een ploeg, maar wij willen er meer", toont Clement zich ambitieus.

Clement weet dat de bus parkeren daarbij geen optie is. "Als je hen voor je zestien gaat opwachten, voetballen ze daar los door. Dat doen ze elk weekend in Frankrijk. Dit is één van die vier matchen dit seizoen waarbij we enkel zaken te winnen hebben. Op Madrid hebben mijn jongens mooie dingen getoond, maar ik wil dat ze dat nu ook bevestigen."